Roer het currypoeder en het chilipoeder door elkaar, wrijf over de kippenstukken en laat zo marineren in de ijskast tot je gaat koken.
Snijd de uien, groene pepers en knoflookteentjes fijn en meng met de rest van de 'kruidenmengeling A'.
Warm olie op in een wok op een middelhoog vuur en begin er de 'kruidenmengeling A' in te bakken onder voortdurend roeren, tot de aroma's goed vrijkomen en de ui lichtjes begint te bruinen.
Voeg dan de stukken kip toe en laat de stukken aan alle kanten wat bruinen (2 minuten of meer).
Voeg dan water toe, wat zout en de currybladeren, breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
Schil ondertussen de aardappelen en snijd in niet te grote stukken.
Voeg na 10 minuten sudderen van de kip de aardappelstukken toe en laat verder sudderen tot de aardappels en het vlees gegaard zin.
Dik de saus in met de kokosroom, proef en voeg indien nodig meer rotszout toe.
Wanneer je kip kerrie weer begint te koken, draai je het vuur uit en serveer met rijst of met knapperig brood (want er is flink wat lekkere currysaus om je brood in te deppen).